Antistoff prøvekit fra CST

Sampler Kit fra Cell Signaling Technology (CST) lar deg enkelt undersøke flere targets i en signalvei og kan hjelpe deg med å finne ut hvilke proteiner som er de viktigste i ditt oppsett. Prøvekittene inneholder et utvalg antistoffer tilhørende en bestemt signalvei, og gir dermed forskere mer fleksibilitet til å validere en eksperimentell hypotese, finne biomarkører av interesse, eller til å teste en serie signalvei-spesifikke antistoffer basert på sine prøver og eksperimentelle forhold - alt til en lavere pris.

Antistoff prøvekit fra CST

Hvert kit inneholder fra 3 til 9 spesielt utvalgte primære antistoffer i T-størrelse (20 μl) som er spesifikke for nøkkelproteinene i den valgte signalveien. I tillegg følger det med egnede HRP-konjugert sekundærantistoff.

Mer enn 300 kit er tilgjengelige. Disse dekker en rekke signalveier og forskningsområder, deriblant DNA-skader, regulering av cytoskjelett, apoptose, cellulær metabolisme, og mer. Noen prøvekit er skreddersydd for spesifikke analyser. Antistoffene er validert for applikasjoner som western blotting (WB), immunhistokjemi (IHK), immunfluorescens (IF), immunpresipitering (IP) og flowcytometri (FC).

Se alle tilgjengelige Sampler Kit her

15% rabatt på alle Sampler Kit fra CST


Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.2022. Kampanjekode #BNH2-22 må oppgis ved bestilling for å motta rabatten.