Nucleofector™-system for transfeksjon

Nucleofector™-systemene fra Lonza er transfeksjonssystem som gir unike elektriske parametere til cellene. De elektriske settingene er forhåndsprogrammert for hver celletype for å sikre riktige og optimale forhold for nettopp den celletypen.

Nucleofection™ er en teknologi som er basert på dannelse av små porer i cellemembraner ved en elektrisk puls. Nucleofector™-programmene og de celletypespesifikke løsningene som benyttes muliggjør at nukleinssyre substrat leveres, ikke bare til cytoplasma, men også inn i kjernen gjennom kjernemembranen. Du kan oppleve transfeksjonseffektiviteter opp til 99%.

Lonza har nå oppgradert sin 4D-Nucleofector med nytt design! 

Nucleofector™-system for transfeksjon

4D-Nucleofector Core Unit (#AAF-1003B)
4D-Nucleofector® Core Unit er kontrollenheten til 4D-Nucleofector®-systemet. De forskjellige funksjonelle enhetene kan legges til på en modulær måte til Core Unit, og hver enhet er egnet til forskjellige bruksområder.

4D-Nucleofector X Unit (#AAF-1003X)
4D-Nucleofector® X-enheten støtter nucleofeksjon av forskjellige antall celler (2 x 104 to 2 x 107) i ulike format. Både 20 μL Nucleocuvette Strips og 100 μL single Nucleo-cuvetter kan benyttes. For et komplett oppsett trenger du både Core- og X -enheten.

4D-Nucleofector Y Unit (#AAF-1003Y)
Y-enheten til 4D-Nucleofector®-systemet benyttes til transfeksjon av adherente celler ved hjelp av engangs Dipping Electrode Arrays, laget av konduktiv polymer. Disse kan settes i standard 24-brønnsplater for Nucleofection®-prosedyren.

4D-Nucleofector 96-well Unit (#AAF-1003S)
96-brønnsenheten er en medium-throughput-modul for 4D-Nucleofector®-systemet. Du kan kjøre 96 forskjellige program pr plate, noe som gjøre systemet utmerket for å teste flere forskjellige forhold under utvikling av assays.

Her finner du informasjon om de ulike modellene

Få 15% rabatt og 3 GRATIS Nucleofector kit ved kjøp av Core unit og X eller Y unit. 

Tilbudet gjelder t.o.m. 30.12.2021. Kampanjekode #BN3-21 må oppgis ved bestilling for å motta rabatten.