Nucleofector™-system og kitt for transfeksjon

Nucleofector™-system og kitt for transfeksjon

Nucleofector™-systemene fra Lonza er transfeksjonssystem som gir unike elektriske parametere til cellene. De elektriske settingene er forhåndsprogrammert for hver celletype for å sikre riktige og optimale forhold for nettopp den celletypen.
Nucleofection™ er en teknologi som er basert på dannelse av små porer i cellemembraner ved en elektrisk puls. Nucleofector™-programmene og de celletypespesifikke løsningene som benyttes muliggjør at nukleinssyre substrat leveres, ikke bare til cytoplasma, men også inn i kjernen gjennom kjernemembranen. Du kan oppleve transfeksjonseffektiviteter opp til 99%.

20% rabatt på alle Nucleofector™-system

Kittene til systemene inneholder en spesifikk Nucleofector™-løsning, et supplement, spesifiserte kuvetter, pipetter og en pmaxGFP™ kontrollvektor. Alle Nucleofector™-løsningene gir et beskyttende miljø for cellene som resulterer i høy transfeksjonseffektivitet og celleviabilitet. Et stort utvalg celletypespesifikke Nucleofector™-kitt med optimaliserte protokoller er tilgjengelig. Alt for å gi deg best resultat med dine celler.

15% rabatt på alle Nucleofector™-kitt

Tilbudet er gjelder t.o.m. 31.03.2019. Kampanjekode #BN1-19 må oppgis ved bestilling for å motta rabatten.