PCR arbeidsstasjon

PCR arbeidsstasjon er nå på lager og vi tilbyr den til redusert pris!

Etter å ha vært utsolgt fra leverandør i flere uker på grunn av pandemien er nå en ny leveranse klar, med normale leveringstider så lenge lageret varer.

25% rabatt ut mai!


Pandemien har ført til økt etterspørsel for PCR-kabinetter, og lagerstatus endres fort. Kontakt oss ved interesse, så får dere hjelp med lagerstatus på de ulike variantene.

PCR arbeidsstasjon

Dette er en ny utgave av vår UV-arbeidsstasjon Type B-AR. Den har nå både gjennomføringsport for strømledninger og en innebygget stikkontakt, noe som gjør det enklere å bruke for eksempel minispinnere, vortex og annet utstyr inne i kabinettet.

Kabinettene er anbefalt for arbeid med DNA- og RNA-amplikoner og er populære hos våre kunder på grunn av lavt støynivå og høy driftssikkerhet, noe som gir en problemfri hverdag på laboratoriet. De er utstyrt med gjennomstrømningsmodul for beskyttelse av prøveoppsett ved UV-dekontaminering av luften i kabinettet mens det er i bruk. En dagslyslampe gir god belysning av arbeidsområdet, noe som forenkler arbeidet med små volum. De har separat UV-lampe for desinfeksjon av kabinettet etter bruk.

Flere detaljer her.  

Tilbudet er oppgitt eks. mva, miljø- og fraktavgifter, og gjelder t.o.m. 31.05.2020, eller så langt lageret rekker. Kampanjekode #PCR-2020 må oppgis ved bestilling for å motta rabatten.