Vacusafe aspireringssystem


NY! Vacusafe aspireringssystem med forbedret toliters glassflaske

Den nye toliters glassflasken har beskyttelsesbelegg for å hindre søl, forurensing og glasskår selv om flasken skulle knuses. Flasken er laget for å være trygg og lettvint å autoklavere.

Vacusafe-systemet er en trygg og brukervennlig måte for å aspirere og samle opp flytende biologisk avfall. En kompakt og filterbeskyttet vakuumkilde i en baseenhet som holder avfallsflasken stødig kombineres med det praktiske Vacuboy munnstykket for enkel og rask aspirering uten søl  - både arbeidsmengden og kontamineringsrisikoen reduseres.

I tillegg til beskyttelsesbelegget har den nye glassflasken hurtigkoblinger i lokket. Disse er selvlukkende og muliggjør skifte av flaske med minimal kontamineringsrisiko  - perfekt for laboratorier med krav til biosikkerhet. En sensor for væskenivå gjør at det er lett å følge med på når avfallsflasken må byttes, selv når den settes ute av syne under sikkerhetsbenken. Flasken har en adapter som gjør at den passer perfekt i den vanlige Vacusafe baseenheten.


Vacusafe aspireringssystem med fireliters plastflaske

Det populære Vacusafe-systemet i klassisk utgave, med høykapasitets fireliters avfallsflaske i polypropylen. Det fins to ulike varianter: Den første har lokk med selvlukkende hurtigkoblinger som muliggjør skifte av flaske med minimal kontamineringsrisiko, samt en nivåsensor som gjør at flasken trygt kan settes ute av syne under benk uten å risikere at den overfylles. Den andre er en budsjettvennlig utgave uten hurtigkoblinger og nivåsensor.

 

Vacusafe aspireringssystem
Vacusafe aspireringssystem
Kat. nr. Produkt Tilbudspris
158300 Vacusafe aspireringssystem med toliters glassflaske med sikkerhetsbelegg  - inklusive lokk med selvlukkende hurtigkoblinger og nivåsensor, slangesett og et Vacuboy munnstykke med 40 mm spiss i rustfritt stål, adapter for engangsspisser (med ejektor) og gummistuss for bruk med Pasteur-pipetter 17 490,-
158310 Vacusafe aspireringssystem med fireliters plastflaske i polypropylen - inklusive lokk med selvlukkende hurtigkoblinger og nivåsensor, slangesett og et Vacuboy munnstykke med 40 mm spiss i rustfritt stål, adapter for engangsspisser (med ejektor) og gummistuss for bruk med Pasteur-pipetter 18 390,-
158320 Vacusafe aspireringssystem med fireliters plastflaske i polypropylen – inklusive lokk med slangesett og et Vacuboy munnstykke med 40 mm spiss i rustfritt stål, adapter for engangsspisser (med ejektor) og gummistuss for bruk med Pasteur-pipetter 13 490,-
Tilbudet er oppgitt eks. mva, frakt og miljøavgift, og gjelder t.o.m. 31.03.2021. Kampanjekode #BN1-21 må oppgis ved bestilling for å motta tilbudsprisen.