Viabilitets-PCR, farger og kit

Jobber du med miljøprøver og mikroorganismer, og ønsker å skille mellom levende og døde celler? Fra Biotium tilbyr vi fargestoffer, kits og andre løsninger designet for viabilitets-PCR (v-PCR).​​​​

Hva er v-PCR og hvordan fungerer det?
Tradisjonelle dyrkningsprosesser er tidkrevende, og qPCR er en rask og sensitiv metode for deteksjon, men den skiller ikke mellom levende og døde celler. Med v-PCR er kvantifiserbar viabilitet mulig, raskt og sensitivt. Den grunnleggende v-PCR arbeidsflyten består av fem trinn; tilsetning av fargestoff, inkubering, lyseksponering, DNA ekstraksjon og qPCR. V-PCR er dermed en effektiv metode for deteksjon av levedyktige mikroorganismer som bakterier, virus og sopp.

Viabilitets-PCR, farger og kit

PMA (propidiummonoazid)
Et fotoreaktivt DNA-bindende fargestoff som vanligvis brukes i levedyktighets-PCR (v-PCR) av mikroorganismer som bakterier, virus og sopp.

PMAxx™ fargestoff
Viability PCR-fargestoff, en ny og forbedret versjon av det populære viabilitetsfargestoffet propidiummonoazid (PMA).

PMA Enhancer for gramnegative bakterier, 5X-løsning
Dette produktet forbedrer PMA- og PMAxx™-mediert diskriminering mellom levende og døde gramnegative bakterier ved utførelse av levedyktighets-PCR.

Kat. nr. Produkt Størrelse
40019-Biotium PMA, 20 mM in H2O  100 μl
40013-Biotium PMA 1 mg
40069-Biotium PMAxx, 20 mM in H2O 100 μl
31038-Biotium PMA Enhancer for Gram Negative Bacteria, 5X Solution 16 ml

PMA-Lite 2.0 LED Photolysis Device (#90006-Biotium)
Denne blå LED-lysenheten gir tids- og temperatur-kontrollert lysbehandling av PMAxx- eller PMA-behandlede prøver som fotoaktiverer disse. LED lys med 465-475 nm emisjon i opptil 18 mikrosentrifugerør sørger for jevn og langvarig
belysning.

Denne 2.0 versjonen kommer med en intuitiv berøringsskjerm for å enkelt kunne styre instrumentets kjøretid. Varigheten på fotoaktiveringen kan justeres med 1-minutters intervaller mellom 5-45 minutter. En innebygd vifte sørger for at prøvene holder en temperatur under 37°C.

PMA-Lite™ 2.0 LED Photolysis Device.jpg

20% rabatt på alle v-PCR fargestoffer og PMA-Lite 2.0 enheten fra Biotium


Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.2023. Kampanjekode #BNH2-23 må oppgis ved bestilling for å motta rabatten.