PCR-kabinett

PCR-kabinetter fra Biosan gir et rent, godt opplyst arbeidsområde for arbeid med PCR-reagenser og prøvemateriale. Luftvolumet resirkuleres 100 ganger i timen gjennom en lukket modul med filtre og en UV-kilde kraftig nok til å inaktivere DNA og RNA, noe som sikrer aseptiske forhold. Kabinettene er støysvake og med lavt energiforbruk.

Inkluderer en åpen UV-lampe med digital timerfunksjon for overflate-dekontaminering når arbeidsområdet ikke er i bruk. Et deksel med sikringsbryter beskytter brukere fra eksponering ved UV-dekontaminering. Ledninger til utstyr i kabinettet kan føres inn gjennom en egen åpning for dette, flere modeller har i tillegg innebygget stikkontakt som oppført under.

PCR-kabinett

Flere modeller er tilgjengelige. Mange av våre kunder foretrekker modellene med gjennomsiktige sidevegger, da disse gir bedre romfølelse ved bruk. 

BS-040102-AAA UVC/T-AR: Arbeidsflate i pulverlakkert stål, vindu og sidevegger i pleksiglass.  
BS-040109-A06 UVT-B-AR: Arbeidsflate i rustfritt stål, vindu i herdet glass, sidevegger i pulverlakkert stål. Én innebygget stikkontakt. Spesifikasjoner og tilleggsutstyr
BS-040104-A06 UVC/T-M-AR: Arbeidsflate i rustfritt stål, vindu og sidevegger i herdet glass. Én innebygget stikkontakt.  
BS-040107-AAA UVT-S-AR: Ekstra bred modell. Arbeidsflate i rustfritt stål, vindu og sidevegger i herdet glass. Tre innebygde stikkontakter.  
Priser og bestilling

Kontakt oss gjerne for prisinformasjon eller bestilling via e-post