Sangersekvensering

Vi har alt du trenger sangersekvensering!

• One Taq DNA polymerase
• XOZap
• Sekvenseringskit
• Renseplater
• Plast kompatibel med PCR og ABI

Sangersekvensering

Taq polymerase

OneTaq® Quick-Load® 2X Master Mix med Standard Buffer er en optimalisert, “ready-to-use” blanding av Taq and Deep VentR ™ DNA Polymeraser. Du trenger ikke å tilsette loading dye til PCR produktet da det allerede er med.

• Høy sensitivitet
• Høy throughput PCR
• Rutine PCR
• AT-rik PCR
• Koloni PCR
• Long PCR (opp til ~6 kb genomisk)
• Attraktiv pris

One Taq finnes også i andre formater, se her for komplett utvalg.

Taq polymerase

XOZap

XOZap 1-step PCR Clean Up kit er vårt eget BioNordika-merke og er designet for å fjerne rester av primere og nukleotider.

Exonuclease I degraderer enkeltrådig DNA og Shrimp Alkaline fosfatase defosforylerer nukleotider. Protokollen tar kun 15 minutter og enzymene kommer i ett rør.

Last ned protokollen

Sekvenseringskit

SupreDyeTM Cycle Sequencing Kits fra EdgeBio er direkte alternativer til BigDye® Terminator Cycle Sequencing Kits. SupreDye kittene kommer med alle komponenter som er nødvendig for å utføre en sangerreaksjon, og du trenger hverken endre protokoll, innstillinger eller kalibreringer som du har benyttet med BigDye kittene.

SuperDye kittene kan benyttes på både enkelt- og dobbeltrådet DNA-templater fra PCR og plasmid, store og/eller GC-rike templater. Sekvenseringen gir uniforme topper og lange høyoppløselige reads. 

Sekvenseringskit

SupreDye v1.1 Cycle Sequencing Kit (for kortere reads eller reads nær primere) og versjon 3.1 (for lengre reads som de novo sekvensering og til resekvensering) er alternativer til henholdsvis BigDye Terminator Cycle Sequencing v1.1 og v3.1.
SupreDye dGTP Cycle Sequencing Kits (v1.0 og v3.0) er designet for GC-rike templat med et bedre resultat og er alternativer til BigDye dGTP Terminator Cycle Sequencing kittene. 

SupreDyeTM Cycle Sequencing Kits egenskaper:
• Høy kvalitet
• Uniforme topper og lange reads med høy oppløsning
• Direkte alternativ til BigDye kittene
  - Ingen endring i protokoll, systemsettinger eller kalibreringer
  - Kompatibelt med ABI genetic analyzers

Kittene består av:
• SupreDye reaction premix
• pGEM control DNA
• M13 control primer
5x sequencing buffer

5x sequencing buffer er et direkte alternativ til BigDye Terminator 5x sequencing buffer og gir samme kvalitet til høyere verdi.
5x sequencing buffer er tilgjengelig i 1, 2, 10 og 28 mL. 

Se produktoversikt

MSDS - SupreDye v3.1 Cycle Sequencing Kit
MSDS - SupreDye v1.1 Cycle Sequencing Kit
MSDS - SupreDye Enhancer

Gelfiltreringsplater

Optima DTR gel-filtreringsplater brukes til å fjerne uinkorporert BigDye og andre Dye terminatorer, dNTP, salter og sekvenser med lav molekylvekt. Kolonnene fjerner også DNA primere og fragmenter opp til 20 baser, buffere og nukleotider merket med biotin, isotoper og andre.

Video tutorial

MSDS - Optima DTR gel-filtreringsplater
DFU - Optima DTR gel-filtreringsplater

Gelfiltreringsplater

qPCR plater og seals

BIOplastics designer og produserer produkter fra polymer plast som brukes i molekylærdiagnostikk. Plater, strips, seals, rør leveres til en rekke produsenter av diagnostiske kit. De tilbyr derfor plast til svært mange ulike typer qPCR/PCR instrumenter med og uten barkoder. I tillegg har de en god lagerbeholdning som økes raskt etter behov.

Les mer her

Her er noen eksempler på de mest vanlige produktene. Men spør oss gjerne om du trenger noe annet – det er ganske sannsynlig at de har det du trenger.

Type instrument

LightCycler 480

ABI maskiner med standard blokk

ABI maskiner med fast blokk

BioRad CFX

Plater #B17489 #AB17500 #AB19800 #B60101-1
Plater med barkoder #BB17489L BB17500L #AB19800LB -
Seals Adhesive seals (#157300) Adhesive seals (#157300)​​​​​ Adhesive seals (#157300)​​​​​ Adhesive seals (#157300)​​​​​
Strips EU 8-tube strip,SFGC (#BB77009) EU 8-tube strip,SFGC (#B77101) EU 8-tube strip,SFGC (#B77001) EU 8-tube strip,SFGC (#B77009)
Lokk

EU Optical robust flat 8-Cap Strip (#B79701-1) 

Reusable Adaptor (#B17489X)

EU Optical robust flat 8-Cap Strip (#B79701-1) EU Optical robust flat 8-Cap Strip (#B79701-1) EU Optical robust flat 8-Cap Strip (#B79701-1)

Kontaktperson: Gitika Emberland

Gitika har en bachelor i kjemi og en mastergrad i molekylærbiologi. Hun har god dialog med akkrediterte laboratorier i Norge, både på sykehus og innen mat & miljø. Spør henne gjerne om produkter til molekylærdiagnostikk, enten det CE-IVD kit eller reagenser til in-house analyser.

gitika@bionordika.no

Kontaktperson: Gitika Emberland