Om BioNordika

BioNordika AS ble stiftet i 1986 under navnet MedProbe og har siden den gang gjennomgått en rekke endringer. Firmaet fikk svensk eierskap i 2008, og ble videresolgt til svenske Addtech i 2012. I 2013 ble BioNordika og Bergman fusjonert. For å redusere forvirring i markedet ble begge firma representert i det nye navnet, BioNordikaBergman. Navnet ble behold frem til 1. oktober 2016, hvorpå firmanavnet ble endret tilbake til BioNordika AS.

BioNordika tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester med fokus på celle-, mikro- og molekylærbiologi, immunologi, og diagnostikk.

Vår visjon

BioNordika etterstreber å være den beste leverandøren av kvalitetsprodukter fra verdensledende produsenter, og å være et førstevalg blant våre kunder og leverandører.

BEGREPET ”SCIENCE WHERE YOU ARE” betyr at vi har lager, salgsorganisasjon, support og service i Oslo, samt distriktskontor i Trondheim. Ved å være lokalisert i Norge gjør vi det enkelt for deg som kunde å bestille varer, enkelt å få teknisk support og ikke minst enkelt å få tak i en person som kan hjelpe deg med akkurat ditt problem. Vi tilbyr i dag et produktsortiment basert på ”premium brands” som står for verdensledende kvalitet innen våre salgsområder. I tillegg tilbyr vi en rekke kundetilpassede produkter og tjenester.

Vi er medlem i Melanor

Melanor er bransjeorganisasjonen for medtek og lab i Norge. Med om lag 150 medlemsbedrifter og over 3000 ansatte utvikles, produseres og leveres utstyr til helse-Norge, forskning, utdanning og industri. Sammen med medlemmene sine, bidrar Melanor til å løse viktige nasjonale oppgaver, og arbeider for at bransjen skal ha gode rammebetingelser. På den måten bidrar de til at brukere, pasienter og fagmiljøer får tilgang til de beste løsningene, til videreutvikling av Norges helse- og velferdsordninger og til forskning ved sykehus, universiteter, høyskoler og i industrien.
Les mer om Melanor her.

Vi er en Miljøfyrtårn-virksomhet

I 2018 ble vi Miljøfyrtårn-sertifisert virksomhet. Vi jobber konkret med bærekraft innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, og ønsker å gjøre vårt for å bidra til en grønn fremtid. 
Les mer om Miljøfyrtårn her

Vår historie