Om BioNordika

BioNordika AS

BioNordika AS ble stiftet i 1986 under navnet MedProbe og har siden den gang gjennomgått en rekke endringer. Firmaet fikk svensk eierskap i 2008, og ble videresolgt til svenske Addtech i 2012. I 2013 ble BioNordika og Bergman fusjonert. For å redusere forvirring i markedet ble begge firma representert i det nye navnet, BioNordikaBergman. Navnet ble behold frem til 1. oktober 2016, hvorpå firmanavnet ble endret tilbake til BioNordika AS.

BioNordika tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester med fokus på celle-, mikro- og molekylærbiologi, immunologi, diagnostikk og analytisk kjemi.

Vår Visjon:
BioNordika etterstreber å være den beste leverandøren av kvalitetsprodukter fra verdensledende produsenter, og å være et førstevalg blant våre kunder og leverandører.

BEGREPET ”SCIENCE WHERE YOU ARE” betyr at vi har lager, salgsorganisasjon, support og service i Oslo, samt distriktskontor i Trondheim. Ved å være lokalisert i Norge gjør vi det enkelt for deg som kunde å bestille varer, enkelt å få teknisk support og ikke minst enkelt å få tak i en person som kan hjelpe deg med akkurat ditt problem. Vi tilbyr i dag et produktsortiment basert på ”premium brands” som står for verdensledende kvalitet innen våre salgsområder. I tillegg tilbyr vi en rekke kundetilpassede produkter og tjenester.